Bestel sample van Mosafil

U wilt graag een staal van onze mozaïektegels of vloertegels en wandtegels bestellen?
Geen probleem, klik gewoon op "bestelvoorbeeld" in het betreffende artikel en het zal in het winkelwagentje worden geplaatst.

Let op: Als er geen knop op het artikel staat, kan helaas geen patroon worden besteld!


Herhaal bestellingen en monsters
Tegels en mozaïeken zijn natuurlijke producten en kunnen, vanwege verschillende productbatches en grondstoffen, kleinere afwijkingen vertonen in termen van grootte (kaliber) en kleur als gevolg van productie. We raden u daarom aan de benodigde hoeveelheden tegels en mozaïeken voldoende te berekenen.

De verschillen zijn het resultaat van minimale variaties in de kwaliteit van de grondstoffen en samenstelling (mengverhouding) en de glazuren. Zelfs lichte temperatuurschommelingen in het verbrandingsproces kunnen het eindproduct beïnvloeden.

Zo kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat een fabrikant de productie moet staken vanwege materiële knelpunten of voor onbepaalde tijd moet uitstellen, en daarom heeft een andere fabrikant hetzelfde producttype in het assortiment, maar verschilt deze in kleur en materiaal van de eerste fabrikant ,

We wijzen erop dat patroontegels en patroonmozaïeken gedeeltelijk worden gesneden voor transport en zijn uitgesloten van uitwisseling.

Onze tip: In tegenstelling tot mozaïeken, hebben vloer- en wandtegelkartons i.d.R. met behulp van lotnummers aan één kant van de doos. Controleer daarom uw tegelleveringen op identieke batchnummers vóór de installatie.

We raden daarom aan om bij eerdere leveringen of proefzendingen in elk geval opnieuw te bestellen voordat u de installatie start, om te controleren op fabrikantgerelateerde, mogelijke afwijkingen in vorm en kleur

Hoe bestel ik
een patroon?