Glasmozaïek voor een leuke sfeer

meer categorieën

Glasmozaïeken als smaakvolle wandbekleding

Het muurontwerp heeft een aanzienlijke invloed op het ruimtelijke effect. Afhankelijk van het materiaal dat u kiest, kunt u heel verschillende effecten bereiken. Een glasmozaïek bijvoorbeeld, creëert een heel speciale sfeer en vaardig uw muren. Tegels van glas zijn bijvoorbeeld geschikt voor het ontwerpen van muren in de badkamer, in de keuken, maar ook in de sauna of in de eigen wellnessruimte van het hotel. De kleine tegels zijn verkrijgbaar in een glanzende en matte look en in talrijke kleuren, zodat verschillende ontwerpopties open blijven.

Aantrekkelijke materiaaleigenschappen van glastegels

Een glasmozaïek heeft uitstekende materiaaleigenschappen die een positief effect hebben op de sfeer. Glazen tegels slikken het licht niet in, maar reflecteren het, zodat de ruimte er automatisch groter en helderder uitziet. Bovendien kan een glasmozaïek heel goed worden onderhouden en is het daarom ideaal voor vochtige ruimtes. Een glasmozaïek is niet gevoelig voor schimmelvorming en is eenvoudig te reinigen. Een mild onderhoudsproduct en het afvegen van de tegels met een vochtige doek volstaan ​​meestal.

Kleuren en texturen

Een glasmozaïek geeft je talloze ontwerpmogelijkheden. De kleine tegels brengen kleur in uw kamers, zodat u heel verschillende stijlen kunt realiseren. Glazen tegels in felle kleuren zien er niet alleen erg modern uit, maar geven ook een goed humeur. Een beetje zachter is een glazen mozaïek van pastelkleuren. Zo'n glasmozaïek kan bijvoorbeeld verzoend worden met romantisch meubilair en past goed bij wit badkamermeubilair. Een glasmozaïek in lichtgrijs of wit ziet er daarentegen heel eigentijds uit en is ideaal voor moderne trendfaciliteiten. U kunt kiezen voor een glasmozaïek in een uniforme kleur of smaakvolle patronen creëren met verschillende gekleurde tegels. Er zijn ook glastegels met veel verschillende structuren. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden.

Het elegante glazen mozaïek

Met een glasmozaïek kunt u ook een elegante ambiance realiseren. Glanzende tegels in parelmoer oogt erg nobel en geeft de kamer automatisch een verfijnde uitstraling. Er zijn ook veel tegels in een chique metalen look. Goud, zilver en andere metaalachtige tonen laten het glasmozaïek schitteren en schitteren. In combinatie met hoogwaardige badkamermeubels kunt u de tegels van glas gebruiken om een ​​echt luxe meubilair te realiseren.

Ontwerpopties voor glastegels

Met een glazen mozaïek kun je de hele ruimte effectief in scène zetten of succesvolle accenten creëren, bijvoorbeeld door slechts één muur met tegels te versieren. Ook kunnen projecties en hoeken smaakvol worden benadrukt door een glasmozaïek. U kunt bijvoorbeeld uw douche decoreren met een glasmozaïek of het bad verfraaien met de hoogwaardige tegels. Overigens zijn glastegels niet alleen een geweldige oplossing voor vochtige ruimtes. Zelfs in de gang of in de woonkamer zorgt een glazen mozaïek voor een welkome afwisseling en zorgt voor een compleet ander soort wanddecoratie.

Bij Mosafil vindt u een breed scala aan glasmozaïeken die de glanzende en lichtgevende eigenschappen van glas benadrukken. Onze glasmozaïeken zijn geschikt voor badkamers, toiletten, douches, keukens, zwembaden, sauna's, spa's en vele andere woonruimtes. Dankzij de verschillende structuren en vormen is glasmozaïek de standaard voor decoratie en elegantie in verschillende maten zoals 10 mm, 8 mm, 7 mm, 6 mm, 5 mm en 4 mm verkrijgbaar bij ons.

Vanwege de speciale materiaaleigenschappen van Mosafil zijn glasmozaïek effectieve accenten, die worden bereikt met mat of glanzend glasmozaïek - zeer mooi mozaïek met LED-verlichting. Soms effen gekleurd of met veelkleurige structuren - uit voorraad leverbaar in de glasvarianten parelmoer, glasmozaïek, als mozaïek van glasmozaïek of als knoopglas.

Een zeer mooie ambiance maakt ons aanbod van glasmozaïek met goudeffect ook mogelijk.We adviseren u graag

Glazen mozaïektegels in glasmozaïek hebben een heel speciale uitstraling. Mozaïek en glas, dit is een symbiose die delicate maar dramatische effecten kan bereiken. Door het glas, waarin het licht kan diep doordringen ontstaan ​​briljante kleuren en kleureffecten die elke ruimte tot iets bijzonders te maken. Of de tegels worden gebruikt als vloer of wand mozaïek mozaïek, de indruk verkregen door het glasmozaïek is uniek.
mozaïektegels kan bijvoorbeeld een vierkante centimeter, maar ook grotere en tot tien centimeter square meten. Het mozaïek is vastgelijmd aan glasvezel of papier net en daarom gemakkelijk en snel te leggen. Vooral in de natte gebieden van het huis, zoals badkamers, sauna, zwembad, toilet en keuken, vindt u altijd glasmozaïek in verschillende vormen, in verschillende maten en onregelmatige afmetingen. Aangezien glasmozaïek is ook zeer gemakkelijk te onderhouden en is zeer hygiënisch, wordt gelegd, zoals in kantoren of ziekenhuizen artsen.