Glas Paarlemoer Mozaïek

Mozaïektegels Paarlemoer Xenia

Mozaïektegels Paarlemoer Xenia

14,60 €  per vel*

Mozaïektegel Schelp Kordon

Mozaïektegel Schelp Kordon

8,20 €  per vel*

Mozaïektegel Schelp Kordon Wit

Mozaïektegel Schelp Kordon Wit

11,10 €  per vel*


mozaïektegels parelmoer

De fijn glanzend en zeer fijn oppervlak glas mozaïektegels zijn parel mozaïek is een decoratieve highlight en geef uw betegelde backsplash een bijzondere charme. U kunt gemakkelijk met klassieke tegels op de muur en slechts het bedrag moet worden opgenomen in de aankoopbeslissing verwerken alle aanbiedingen voor glasmozaïek parel. Als uw tegels als het glasmozaïek parelmoer gelijk mozaïektegels, het betegelen patroon is zelfs en de verwerking in de Gemeenschap vereist geen speciale kennis en ervaring op het tegelwerk.

glasmozaïek van hoge kwaliteit

Charming, met een vleugje luxe en zeer delicaat, een glasmozaïek parel zorg voor aandacht en gewenst in al uw ontwerpen en de details worden uitgevoerd. Zo kunt u het ontwerp van mozaïektegels symbolen of ornamenten, maak een zorgzame aandacht voor de voltooiing van de spiegel tegels of maak de muur in de badkamer of keuken modern en comfortabel door het onderbreken van de oppervlakte van uw tegels. Hun creatieve ideeën zijn geen grenzen met glasmozaïek parelmoer mozaïektegels en u zult versteld staan ​​hoe snel nieuwe ideeën ontstaan ​​uit het brede assortiment en de veelzijdige ontwerpen en een beroep op uw creatieve kant. Glasmozaïek overtuigen natuurlijk parel niet alleen in design en inspireren door hun perfecte look en feel oppervlak, maar presenteren zich in hoge kwaliteit en zijn gemakkelijk te verwerken. De duidelijk omschreven en toch harmonieus randen vereenvoudigen verwerking en kan worden ontworpen in glasmozaïek parel tegels met hoe uw gewrichten, evenals het algemene beeld zonder voegen tussen de afzonderlijke elementen. Mozaïektegels met parelmoer laat de tegels spiegel effect elegant en zorgen voor een vleugje onmiskenbare luxe.

In deze categorie vindt u mozaïektegels parelmoer in kubusvormig, rechthoekig van vorm en verschillende maten, zoals, 15x98mm, 25x25mm, 15x15mm en 14x14mm. Die variaties van mozaïektegels in design met parelmoer effect zijn bijzonder geschikt voor badkamer en een badkamer, keuken, toilet, douche, bad of het zwembad, sauna, spa, en voor vele andere Wohnbereiche.Dank de verschillende structuren en vormen door Mosafil mozaïektegels met parelmoer effect, leent het zich om deze te combineren als decoratie met een monochrome mozaïektegels. Koop mozaïektegels met parelmoer effect bijvoorbeeld in grootte & nbsp; 2mm, 4mm en 8mm. Door de parelwitte ontstaan ​​fascinerende lichtreflecties die anders in elke hoek worden gezien - voor jezelf

.

Neem contact met ons op voor verdere vragen. We zijn blij dat we beschikbaar zijn voor vragen.