Glasmozaïek het juiste ding voor elke kamer


In deze categorie vindt u Glass Mosaic Mix in de dikte 8 mm op een geplakt net. In Mosafil Voor 8mm glasmozaiek mix in verschillende vormen en kleurencombinaties zoals bijvoorbeeld glas mozaïek mix sticks 15x48 mm of 23x48 mm. We bieden glasmozaïek 8 mm mix in de varianten glanzend en mat. Met glanseffecten of een geïntegreerd glittereffect. Een absolute "blikvanger" bij u thuis en geschikt voor LED-verlichting. Mosafil glasmozaïek 8 mm Mix is ​​ideaal voor keuken, bad, toilet, douche, wellnessruimte, zwembaden en sauna. Overtuig uzelf van onze huidige glasmozaïek 8 mm mix! Neem contact met ons op voor verdere vragen. We zijn blij om uw vragen te beantwoorden.


Vooral badkamers worden oud, vooral als het gaat om tegels. Hier brengt een glasmozaïek weer frisse wind in de badkamer. Vooral omdat een glasmozaïek op een tegel wordt aangebracht en dus net zo gemakkelijk en snel als tegels kan worden gelegd.

Breed scala aan patronen

Hier kan iedereen individueel de kleur en het patroon van het glasmozaïek kiezen, waardoor het uiterlijk altijd anders is dan bij eenvoudige tegels. Vooral deze unieke look maakt het glasmozaïek zo populair, vooral omdat ze andere effecten veroorzaken, zoals tegels. Bovendien kan iedereen kiezen hoeveel kleuren, zoals een glasmozaïek, wat niet zo gemakkelijk is met tegels. Omdat dat nog steeds de eigenaardigheid is van een glasmozaïek, de veelzijdigheid van tegels. Het leggen van een glasmozaïek is net zo eenvoudig als met tegels. Het snijden is ook veel eenvoudiger dan bij tegels, omdat het vlies gemakkelijk kan worden gesneden. Hiervoor is geen speciaal snijgereedschap nodig, maar het glasmozaïek kan nog beter worden aangepast. Dit is een belangrijk aspect, vooral voor kleinere badkamers of kamers. Vooral omdat het glasmozaïek ook in houtlook is. Dit is een bijzonder voordeel ten opzichte van tegels die op de een of andere manier altijd op tegels lijken. Precies dat is niet het geval met een glasmozaïek, omdat de blik alleen al hier het uiterlijk bepaalt. Natuurlijk kan het glasmozaïek net zo goed worden schoongemaakt als tegels, want dat is natuurlijk een ander voordeel, altijd overtuigd.

Het juiste glasmozaïek voor elke kamer

Net als tegels kan het glasmozaïek overal in het appartement worden gelegd. Dit maakt het mogelijk om, net als bij normale tegels, een grote keuze te maken. Of het nu in een klassieke stijl is of in een modern ontwerp, er zijn glasmozaïeken en tegels in verschillende patronen. Of ze nu kleurrijk zijn of liever in subtiele kleuren, iedereen kan kiezen naar eigen smaak. Bovenal, gewoon via internet, wat tijd bespaart en zoeken veel gemakkelijker maakt. Vind het juiste glasmozaïek zonder uit het huis te gaan. Voor al diegenen die tegels te saai vinden, is een glasmozaïek precies goed. Want in vergelijking met tegels overtuigden een glasmozaïek door de schaduw en de compositie. Hier bepaalt de individuele smaak, evenals de inrichting. Met een glazen mozaïek kunnen alle kamers eenvoudig en snel worden ontworpen, zonder speciaal gereedschap. Dit is het voordeel boven tegels, vooral de speciale look. Met glasmozaïek in elke kamer vormen individuele vormen, vooral sneller dan dit mogelijk is met tegels. Vooral de grote selectie van verschillende patronen en kleuren maakt dit mogelijk met het glasmozaïek. Dit is natuurlijk niet alleen van toepassing op de vloer, omdat het glasmozaïek op een muur kan worden aangebracht, net als tegels. Dus alle kamers kan optimaal worden ontworpen, vergelijkbaar met tegels