Beste klanten, wij staan zoals gewoonlijk nog steeds voor u klaar en blijven onze producten verzenden. Door de huidige situatie kunnen er echter vertragingen optreden in de bezorging door onze verzendserviceproviders.

Glasmozaïek Uni gedurfde kleuren

In deze categorie vindt u een breed scala van glasmozaïek uni & 8mm , de benadruk de glanzende en lichtgevende eigenschappen van het glasmateriaal. Glasmozaïek & nbsp; 8 mm in universele kleuren van Mosafil zijn met name geschikt voor badkamer, toilet, douche, keuken, zwembaden, sauna, spa en alle andere woonruimtes en zorgen voor een goed ontworpen ontwerp.

Sterke kleuren, verschillende oppervlakken en verschillende vormen

onze glasmozaïek & nbsp; 8mm & nbsp; geef uw kamer een harmonieuze sfeer - gegarandeerd
. Neem contact met ons op voor verdere vragen. We zijn blij dat we beschikbaar zijn voor vragen. Bij het opzetten en inrichten van de keuken, badkamer of gastentoilet, het hangt ook af van de keuze van de juiste tegels. Het bereik van de wand- en vloertegels in bouwmarkten en sanitair leveranciers is groot en dit maakt de keuze is niet altijd gemakkelijk. Echter, als u op zoek bent naar iets bijzonders, mozaïektegels zijn een goede keuze. Naast het gebruik in de keuken, badkamer en toilet, glazen mozaïektegels zijn ook geschikt voor spa en het zwembad.

De juiste mozaïek of glasmozaïek Selecteer

Of het nu in oranje, fel rood, donkerblauw, in groen of zwart, met de mozaïektegels Uni Ze hebben niet alleen een keuze uit vele verschillende kleuren, maar ook tussen de verschillende materialen en kwaliteiten. De ongeveer 8 mm tegels zijn er in glas, keramiek, leisteen of aluminium met metalen aandelen. Voor wat voor soort mozaïektegels je kiest is aan uw persoonlijke wensen en de ruimte waarvoor uw tegels of glasmozaïek bepaald. Wilt u tegels van een kleur en blijf nog interessante effecten in glasmozaïek niet verzaken, zijn er verschillende glazen mozaïektegels met gekleurde tinten die een beetje variatie te brengen in het decor.

mozaïektegels in plaats van conventionele wand- en vloertegels

Met een glasmozaïek of mozaïektegels is variatie en stijl aan uw kamer. De kleine glimmende tegels zijn te vinden in vele verschillende kleuren en tinten in het vak. Hier het bereik van mozaïek tegels met iriserende oppervlak om glas mozaïek met parelmoer afwerking met matte glans. Mozaïektegels worden aangeboden als matten en afhankelijk van de kwaliteit of de kleur ontvangt u een dergelijk mozaïek tegel mat per stuk al voor ongeveer 7,00 Euro. Glasmozaïek zijn geschikt voor vloer en wand, maar je moet het gebruik van mozaïek tegel als vloertegels bijzondere aandacht besteden aan de slip weerstand van de tegels.

Speciale uitvoeringen met mozaïektegels en glasmozaïek

Als u het onderwerp van de tegels op zoek naar iets buiten de gewone, dan u kunt maken met glazen mozaïektegels ook interessante muurschilderingen. Met een mooie foto als een sjabloon kan worden gemaakt als een wanddecoratie, een gezicht, een landschap of een ander motief met glasmozaïek stenen. Dit resulteert in glasmozaïek en mozaïektegels interessante en aantrekkelijke kunstwerken als een eye-catcher.
Back to Top