Metaalmozaïek zeer gemakkelijk te verzorgen


Ons ontwerpmozaïek van metaal in zijn mooiste vorm.

In deze categorie vindt u ons hoogwaardige assortiment metalen mozaïeken voor keuken, badkamer en andere woonruimtes gemaakt van aluminium, koper of gecoat met roestvrij staal. Metaalmozaïeken weerspiegelen het licht in de kamer en creëren een spel van licht en schaduw dat het effect vanuit elke hoek verandert. Metaalmozaïek is de perfecte aanvulling op uw kranen, meubels en andere meubels. Het uitgewerkte metaal is gecoat op keramiek en in aanvulling op de gebruikelijke kleuren zoals zilver metaal ook verkrijgbaar in zwart of brons.

Metalen tegels met mozaïek van metaal - mozaïeken bieden een schat aan ontwerpmogelijkheden.

Ze zien er stijlvol uit en geven een uniek spel van licht en schaduw. Het metalen oppervlak van de metalen mozaïektegels creëert unieke effecten die de kamer mysterieus doen lijken.

De metalen mozaïektegels kunnen in elke kamer worden gebruikt.

Vooral in de badkamer komen de platen goed uit. In woonkamers en gangen geven de tegels een interessant uiterlijk. De kamer oogt elegant en helder door het metalen mozaïek. De metalen mozaïektegels zijn verkrijgbaar in zwart, zilver of koper. De koperstoon geeft de kamer een warme gloed, zilver en zwart bereiken een ernstig effect. De tegels worden zowel als vloertegels als als wandtegels gelegd. Metaalmozaïek is verkrijgbaar in mat of glanzend. Een combinatie van deze twee ontwerpen is bijzonder aantrekkelijk. Een metaalmozaïek kan ook met glas worden ontworpen. Deze materiaalsamenstelling verandert het uiterlijk van de tegels en hun effect.

Het maken van unieke tegels

De tegels in metaallook bestaan ​​- net als conventionele tegels - uit keramiek. Na het bakken worden ze bedekt met een metaalfolie van het gewenste ontwerp en gepolijst. Dit creëert het nobele uiterlijk van de keramische platen.
Deze tegels worden geleverd met een beschermende film om onnodige krassen op het gevoelige oppervlak te voorkomen. De tegels worden gelegd zoals bij conventionele mozaïeken. Vanwege de metaalcoating moet u echter extra voorzichtig zijn om schade te voorkomen. Nadat de voegmortel is opgedroogd, reinigt u de metalen mozaïektegels met een vochtige doek en geschikte reinigingsmiddelen. Gebruik in geen geval schuurmiddelen of harde sponzen om de panelen te reinigen.

Wie zijn badkamer, zijn keuken of zijn kantoor op een indrukwekkende manier wil verfraaien,

zou moeten informeren naar het gebruik van metalen mozaïektegels. Ze geven de respectieve ruimte een nobele en elegante uitstraling en zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Gecombineerd met witte, zachte tapijten creëert een ongewone woonsfeer in de woonkamer of slaapkamer. Groene planten ontspannen de strikte omgeving. In een badkamer of keuken worden tegels met spiegels of lichte meubels een blikvanger.