Glazen metalen mozaïek decoratieve accenten

Mozaïektegel Zaide Glas Alu Mix

Mozaïektegel Zaide Glas Alu Mix

12,70 €  per vel*


In deze categorie vindt u exclusieve glas metaal mozaïeken in verschillende kleur en textuur combinaties van glas, aluminium, goud, koper en brons, ideaal als Wandfliese.Mosafil Glass Metal Mosaic onderscheidt vinden vanwege de ongebruikelijke materiaal mengt zijn eigen stijl en zorgt voor keuken, badkamer, WC, woonkamer en andere woonruimtes voor een persoonlijk tintje. Overtuig jezelf!

Mozaïektegels zorgen voor een stijlvolle onderbreking in de tegelvloer of de tegenspiegel aan de muur.

Een glas metaal materiaal mix maakt deze tegels naar een speciale aanbiedingen in vorm, grootte en oppervlakte ontwerp biedt royaal ruimte voor creatief met mozaïektegels krijgen. De mix van glasmetaalmateriaal doet meer denken aan de transparantie en fragiliteit van glas, maar ook aan de stabiliteit en sterkte van metaal. Feit is dat alle tegels gemaakt van een glas mix van metaalmateriaal zeer duurzaam zijn, gemakkelijk te reinigen en veelzijdig.

Voeg decoratieve accenten toe tussen klassieke tegels met mozaïektegels.

Mozaïektegels staan ​​vooral bekend als een afsluiting of visueel hoogtepunt in de tegenspiegel op wanden, maar ook op de vloer. Tot nu toe werden mozaïektegels meestal gepresenteerd in puur glas en werden ze vooral tussen de tegels op muren doorgebracht. De nieuwe mix van glasmetaal is een innovatie, niet alleen tussen de tegels op de muur, maar ook als mozaïektegels op de vloer. In de kleuren van de verbeeldingskracht van het glasmetaal vermengen zich met tegels, er zijn geen grenzen. Aluminium of roestvrij stalen afwerking, kan de kleur van modder of een stijlvol glas-metalen materialen met zilverkleurige matte glans als mozaïektegels te maken voor een decoratief ontwerp en voldoen aan de hoogste eisen. Bij het leggen tegelsmozaïek onderscheiden van conventionele tegels en komen met evenveel, zodat de bijdrage van de glazen mozaïektegels niet metalen materiaal blijft een uitdaging of onmogelijk lijkt. In de keuken, in de woonkamer of in de badkamer, kunt u het glas metaal materiaal mengsel in de gewenste ontwerp te maken voor een speciaal effect van uw tegels en ondersteunen de stijlvolle look met een vleugje luxe of track industriële chic. Ook in de schoonmaak en het onderhoud van het glas wit metaal te overtuigen van materialen en bestand zijn tegen dezelfde belasting als je gewend bent met uw standaard tegels en verwachten van mozaïektegels.

Glasmetaal materiaalmix voor tegels overtuigt

Design en stabiliteit gaan hand in hand met deze mozaïektegels en onderstrepen uw beslissing voor de glasmetaalmateriaalmix met de beste textuur en kwaliteit van de tegels. De metallic look kan worden geproduceerd, in het voorbeeld, de glas-metaal materiaal meng de tegels op uw sanitair, of het oppervlak van uw keukenapparatuur stem en hebben de neiging metaal materiaal mix ofwel glanzend of mat mozaïektegels meest stabiele glas harmonie tussen de mozaïektegels en uw installatie. In staafvorm, in vierkante of rechthoekige uitvoering met gebroken werkend of gladde snijranden van glas, metaal mengeling mozaïek het midden van de kamer en stelt ieders aandacht. U kunt de breuk in uw tegels ontwerpen met individuele gemengde gemengde mozaïektegels van glasmetaal, of de commerciële panelen in hun geheel verwerken en het leggen van speciale tegels vereenvoudigen. Voor vloer- en wandtegels vindt u de bijpassende dikte van de mozaïektegels in de mix van glasmetaalmateriaal.