Marmer breekt in zijn eigen charme


In deze categorie vindt u ons gevarieerde assortiment marmeren fractal mozaïek. Als een echt natuurlijk product, hebben marmeren mozaïeken indruk op bezoekers gemaakt voor duizenden jaren dankzij het onmiskenbare karakter in termen van kleur, ontwerp en structuur. De breekplaten zijn een variant van het ontwerp dat zijn eigenheid behoudt. Artful ontwerp van gemalen marmeren platen wordt gegeven en ondanks de breuk optredens als geheel wahrgenommen.Unser kwaliteit marmergroeve mozaïek kan zowel worden gelegd als een rand en een groot gebied als vloerbedekking of wandbekleding voor keukens, badkamers, douches, wellness ruimtes, gangen, woonkamer, eetkamer.

Een smorgasbord in uitgesproken formatie

De marmergroeve komt uit steengroeven waar marmer wordt gedolven. Het feit dat het van veel fragmenten valt die te klein zijn om er grotere platen van af te snijden, blijft zich niet afvragen. Aan de andere kant zijn ze te goed om ze gewoon achter te laten of weg te gooien, vooral omdat de fragmenten kunnen worden samengevoegd tot mozaïeken die hun eigen karakter behouden. Fractal mosaic is helemaal niet zo kleurrijk als andere mozaïeken, die er hun charme uit putten, maar niet zo uniform als een gesloten oppervlak. Fractal Mosaic ziet eruit als geselecteerde kiezelstenen die goed op elkaar aansluiten om een ​​gebied met opvallende uniformiteit te creëren. Net als de tinnen soldaten staan ​​ze naast elkaar en passen zich aan elkaar aan.  

Fractal mosaic heeft zijn eigen charme

gebroken mozaïek kan worden aangebracht in tegelvorm, die de indruk geeft aan de wand, zoals boven elkaar luider stapel stenen aan te kunnen glijden waren. Het resultaat is een metselwerk van delicate lichtheid, maar op elk moment kun je jezelf ervan overtuigen dat het de gebruikelijke stabiliteit heeft. Fractal mosaic is een mengelmoes van nobele stenen die zijn verwerkt in orde en samenhang. Restanten zijn hier gesorteerd en gebruikt om ze een nieuwe vorm te geven, het gevoel van orde uit te drukken en veel ruimte te laten voor speelsheid. Men zou bijna graag een van de glimmende stenen eruit halen en eruit halen.

Fractaal mozaïek in vele vormen

Maar dit is alleen mogelijk als de marmergroeve los wordt geleverd. Dan kun je zelfs proberen er een mozaïek van te maken, of het op zijn plaats vullen zoals het is. Om hem de nodige ondersteuning te geven, heeft hij een fatsoenlijk bed nodig dat zowel breeklijnen als tussenruimten verstevigt. Als u zich hiervan onthoudt, is het in de eerste plaats steenslag, maar het is gemaakt van marmer, dat verkrijgbaar is in veel verschillende tinten, glansniveaus en -afmetingen. Vreemd genoeg komt er bijna niemand de variëteiten mengen, waarschijnlijk omdat het marmer slechts een origineel is. Zijn grootsheid verbiedt verdunning en laat de montage alleen toe met hetzelfde materiaal. Dit is hoe de talrijke vormen worden gemaakt bij het maken van breukmozaïeken .