Marmer Mozaïek


Marmeren mozaïek is langdurig vanwege de goede bewerkingsmogelijkheden en kan dankzij het brede kleurengamma zeer divers in de woonkamer worden gebruikt. Trendy: Mozaïektegels, natuurstenen tegels en marmeren mozaïeken zijn opnieuw een grote vraag als een prachtige vloer- en wandbekleding voor binnen en buiten.
 

The Tile Classic - Marble Mosaic

Of het nu als mozaïek is voor de wandbekleding, gang, in woonkamers, de keuken of in de natte ruimte: deze unieke natuursteen is veelzijdig voor particuliere of commerciële projecten. Combineer tegels met marmeren mozaïekaccenten. Met name de randen met kleinere natuurstenen tegels geven hun kamer een individuele ambiance.
Marmer wordt geproduceerd onder hoge druk en speciale ideale temperaturen. Ons marmeren mozaïek bestaat uit individuele elementen van natuursteen. De grondstof wordt gemalen na bewerking, getrommeld of gepolijst met unieke oppervlaktestructuur en natuurlijke kleuren verschaft en wordt gekenmerkt door de gewenste ruwheid of schilferen van optisch die geen vlekken en daarom geen reden tot klacht.
 

Vrije selectie van natuursteen

Marmer mozaïek, zijn er, bijvoorbeeld, als een langgerekte marmermozaïek stenen, alle mozaïeken in de vorm van medaillons of natuursteen tegels voor vloer- en wandbekleding. Afhankelijk van de oppervlaktestructuur zijn onze mozaïektegels geschikt voor het tegelmixglasmozaïek, graniet, zandsteen, leisteen of kwartsiet.
Met marmermozaïek uitzonderlijk ontwerpen en vormen kunnen worden toegepast, omdat ze verschillende variaties zoals vierkante vormen, als een fractie of als compleet mozaïek marmermozaïek kit beschikbaar. Voorgelijmd marmergaas gerangschikt op netten Mozaïektegel mozaïek voor eenvoudige installatie, in tegenstelling tot het werken met losse, individueel voegende stenen Een ander praktisch voordeel van mozaïektegels is de naadloze overgang van hoeken en overgangen, afhankelijk van de mozaïekvorm. Op deze manier kunnen kolommen ook in het bad of in de sauna worden gelegd. Tilish kleinere nissen met kleine mozaïeken. Bovendien zorgen de voegen in natuursteentegels voor een natuurlijke slipweerstand en dus slipvastheid. Vermijd echter zure verzorgingsproducten, want als een echte kalksteen vereist marmermozaïek dat kan worden beïnvloed door wassen en oliën, neutrale detergentia.

 

Mozaïektegels: service hoofdletter

In onze online winkel vindt u een ruime keuze aan hoogwaardige mozaïektegels van de hoogste kwaliteit. Aangezien wij stenen tegels door middel van een wereldwijd netwerk van fabrikanten rechtstreeks te kopen, we kijken ernaar uit om altijd bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekend vakmanschap u natuursteen zoals marmer mozaïek. Blader door onze webshop of bezoek onze showroom in Hamburg.
Klantwensen zijn ons programma, want ons assortiment hoogwaardige natuursteentegels in gespecialiseerde dealerkwaliteit biedt meer dan alleen standaardproducten. Met meer dan 4.500 verschillende tegels en mozaïeken ondersteunen we u niet alleen met expertise en persoonlijk advies, maar willen we u ook inspireren!

Geniet van de unieke mediterrane schoonheid en het tijdloze design van Mosafil marmermozaïek - in alle woongebieden.

Back to Top