Porselein Mozaïek voor uniciteit

meer categorieën


Porseleinen steengoed mozaïeken voor het leggen als vloertegel of wandtegel in prachtige kleuren en formaten. Ideaal voor: winkels, restaurants, pubs, spa's en zwembaden, huisingangen, commerciële ruimten, sanitaire voorzieningen. Het is het hardste keramische materiaal en dus zeer bestendig, druk- en krasbestendig. Andere voordelen zijn de slipweerstand en ondoordringbaarheid van water. Daarom is er nauwelijks een plaats waar het niet kan worden verplaatst. Het is geglazuurd, ongeglazuurd, gepolijst en in houtlook aangeboden.

Porseleinen aardewerk een veelzijdig materiaal

Porcellanato tegels zijn tegels die heel veelzijdig zijn. Dat betekent dat ze zowel in de residentiële als in de commerciële sector kunnen worden gebruikt. Porcellanato tegels zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten omdat ze ook vorstbestendig zijn. Porcellanato tegels kunnen gepolijst, geglazuurd of ongeglazuurd zijn. Afhankelijk van het gebied waarin de porseleinsteentegels moeten worden gebruikt, moet er op worden gelet welk type verwerking is gekozen.

Porseleinen aardewerk een materiaal met vele mogelijkheden

Vooral in de afgelopen jaren is de trend in de richting van gedrukt of geglazuurd porcellanato . Dit levert de gebruiker verschillende voordelen op. Zo kan porcellanato worden gemodelleerd op een groot aantal verschillende decors. Het heeft een hoge kwaliteit, is resistent en gemakkelijk te verzorgen. Dit is het grote pluspunt voor het materiaal porcellanato . Evenzo kunnen porcellanato tegels patronen bevatten die in een ontwerp kunnen worden gepatroneerd. Toch kunnen accenten worden ingesteld. De veelzijdigheid van porcellanato tegels biedt een verscheidenheid aan opties voor gebruik. Zo kunnen de verschillende kleuren en afmetingen van de tegels ook worden getarget.

Goede zorg belooft een lang leven

Degenen die porcellanato tegels kiezen, moeten zichzelf van tevoren informeren over de juiste verzorging van het materiaal. Want met de juiste zorg kan porseleinsteengoed er lang mooi blijven en mooi blijven. Afhankelijk van de aard van de porselein steengoed zorg is anders. Voor het reinigen moet daarom alleen het bedoelde reinigingsmiddel worden gebruikt. Dit voorkomt niet alleen dat het oppervlak wordt beschadigd. Dit is hoe het wordt schoongemaakt maar nog steeds wordt beschermd.

Porcellanato werkt goed met vloertegels

Speciaal voor gebruik als vloertegel is porcellanato zeer geschikt als materiaal. Door de verwerking is het materiaal zeer resistent. Omdat het ook geschikt is voor gebruik in de badkamer vanwege de antislip-eigenschappen, is een ander pluspunt porcellanato . Ook voor gebruik in het buitengebied wordt het materiaal sterk aanbevolen. Er moet echter speciale aandacht worden besteed aan het type verwerking dat wordt gekozen. Niet alle soorten worden aanbevolen voor gebruik buitenshuis.

Porseleinen steengoed tegels met verschillende ontwerpopties zijn hier te vinden in de winkel. Een goed advies is altijd een voordeel bij dit materiaal.