Zelfklevende Mozaïek

Metaal Mozaïek Tegels Alice Zilver Zelfklevende

Metaal Mozaïek Tegels Alice Zilver Zelfklevende

8,20 €  per vel*


Zelfklevend mozaïek - een stijlvolle highlight


Badkamers, keukens of woonkamers met tegels of laminaat hebben vaak een koel effect. Gebruikers voelen zich vaak niet goed. Een elegant vinylmozaïek brengt daarentegen een creatieve impuls aan het interne sanitaire en woongedeelte. U hebt geen lijm of verbindingen nodig. De professionele bevestiging is vrijwel kinderspel. Binnen een mum van tijd zijn leken de belangrijkste troeven om duurzame decoratieve elementen te bevestigen. Deze zelfklevende mozaïektegels bieden een kosteneffectieve manier om in een korte tijd een charmante sfeer te creëren in uw eigen vier muren. Zelfklevende mozaïektegels maken het mogelijk om uw eigen ideeën te realiseren zonder ambachtslieden.

Stijlvol ontwerp met verschillende kleuren


Het gladde oppervlak van het vinylmozaïek presenteert zich in verschillende tinten grijs en zilver. De fabrikant ondersteunt dit door aantrekkelijke kleurencombinaties aan te bieden. Deze hechten direct aan u in de vorm van praktische matten (circa 24x24 cm). Zelfklevende mozaïektegels hechten heel goed aan gladde, droge en schone oppervlakken. Geschilderde of betegelde gebieden zijn ideaal voor dit doel. Versierde oppervlakken, vloeren, buiten- en natte ruimtes zijn niet geschikt voor zelfklevende mozaïektegels. Met behulp van spons, cuttermes, siliconen en waterpas kunnen zelfklevende mozaïektegels flexibel en decoratief worden gebruikt. Het is raadzaam om van tevoren de juiste gebieden te meten. Op deze manier is de bediening eenvoudiger. Op maat gemaakte stukken kunnen van tevoren worden voorbereid.

Zachte zorg voor duurzame vreugde


Zelfklevende mozaïektegels overtuigen niet in de laatste plaats vanwege hun gemakkelijke verzorging. Een viscose spons of een vochtige doek is voldoende voor regelmatige reiniging. Aanhoudende vlekken kunnen met milde zeep worden verwijderd. Als alternatief zijn huishoudelijke reinigingsmiddelen zonder ammoniak of schuurmiddelen geschikt. Vinyl mozaïek wordt ook gebruikt in keukens. Zorg er in elk geval voor dat u de verontreiniging van waterdamp, wijn of olie morst tijdig verwijdert. Met de juiste zorg zullen zelfklevende mozaïektegels u gedurende lange tijd verheugen. Als het moment voor vernieuwing komt, verwijder deze tegels dan met behulp van een föhn. De gehele mozaïekmat kan praktisch worden losgetrokken zonder het oppervlak te beschadigen.