Beste klanten, wij staan zoals gewoonlijk nog steeds voor u klaar en blijven onze producten verzenden. Door de huidige situatie kunnen er echter vertragingen optreden in de bezorging door onze verzendserviceproviders.

Veelhoekige panelen voor een vakantiesfeer


Rustieke charme voor terras en Co. met veelhoekige panelen

De zogenaamde veelhoekige platen zijn breukplaten, meestal gemaakt van natuursteen. Door de ongelijke afmeting van de panelen zien de met polygonale panelen aangebrachte oppervlakken er heel natuurlijk uit en stralen ze een mediterrane sfeer uit. Deze "gebroken" tegels, in combinatie met rechte wanden of frametegels, creëren een heel speciale vakantiesfeer. Misschien ligt de charme van deze tegels in hun onvolmaakte vorm, die in onze wereld van exacte lijnen een aangename verandering is.

Effecten en gebruik van veelhoekige platen

Vooral in natuurlijke tuinen benadrukken veelhoekige platen de gezellige, wilde sfeer. Het natuurlijke uiterlijk van de gebroken tegels kan worden gebruikt om prachtige paden, terrassen of andere oppervlakken te creëren. Veelhoekige panelen zijn niet alleen populair in de land- en tuinbouw. Ook in de keuken, badkamer en Co. worden veelhoekige tegels steeds populairder. Beige of andere warmte uitstralende tinten zijn hier bijzonder populair. Een vloer van veelhoekige panelen in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een gezellige woning, vooral in het koele seizoen.
Naast het feit dat ze als vloerbedekking worden gebruikt, kunnen polygonale tegels ook een origineel ornament op gevels zijn. Echter, met hun goedkope prijs belanden veelhoekige platen vaak in de onervaren handen van optimistische huisverbetering. Bij het leggen van de tegels, maar moet worden gelet op bijna parallelle gewrichten, ondanks hun wild uiterlijk. Hoewel de vereiste nauwkeurigheid hier een beetje duur is, is het uiteindelijk de moeite waard.

Veelhoekige platen met ruw oppervlak

In plaats van veelhoekige platen met een ruw oppervlak, zijn glad gezaagde tegels geschikt voor het terras, de vloer en de gevel. Bruchraue Veelhoekige platen hebben meestal een andere dikte. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het kopen van de tegels en het leggen, om hobbels en wateroverlast te voorkomen door onnauwkeurig leggen. Voor interieurs zijn gladde polygonale panelen beter geschikt, vooral als ze vaak blootsvoets zijn.

Je moet hier op letten bij het kopen van je tegels

Bepaal voor de aankoop of u de voorkeur geeft aan een oppervlak met ruwe of vrij glad gezaagde of gemalen tegels. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, kunnen polygonale tegels met gebroken randen worden gelegd voor een natuurlijk ogende charme, of worden bijgesneden met een op maat gesneden molen als de vloer er moderner uit moet zien. Lees meer over de juiste installatie van veelhoekige panelen en let op een plat oppervlak. Veelhoekige platen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van uw behoeften, ondanks hun verschillende vormen. Vanwege hun afmetingen worden ze gesorteerd in categorieën, waardoor u gemakkelijker kunt kiezen wanneer u ze koopt. Verkrijg voor de installatie voldoende informatie over de installatie zelf en over het zagen, verbinden, afdichten en onderhouden van de polygonale panelen. Let op een goede reiniging om het aantrekkelijke uiterlijk van uw tegels op de lange termijn te behouden. Voor de installatie van polygonale panelen zijn speciale lijmen, mortels, natuursteenmortels en voegmortels beschikbaar. Gebruik daarom geschikt materiaal van deskundige handen om het best mogelijke resultaat te garanderen.
Tip: vooral in de tuin kunnen zware, grote formaten veelhoekige tegels los worden gelegd. Zonder mortel zijn de tegels gerangschikt in een gritbed.
Veelhoekige panelen worden voornamelijk gebruikt in landschapstuinen, terrassen en decoratiewanden zowel binnen als buiten. De panelen zijn gemaakt van zeer robuuste bouwmaterialen zoals leisteen en kwartsiet en hebben meestal een 'gebroken', 'gebroken' structuur, die de mediterrane flair zeer goed benadrukt.
Zoek je het vanuit je tuin of je gang? natuurlijk, dan heb je een goede keuze gemaakt met onze veelhoekige platen. Het oppervlak van de natuurstenen veelhoekige panelen is aan beide zijden dubbelzijdig en de randen zijn gebroken grijs. Kies uit verschillende kleuren, van beige, grijs tot zwart.
Back to Top