Vloertegels in verschillende optieken

meer categorieën

Vloertegels moeten andere eigenschappen hebben dan veel andere tegels, omdat ze meestal zwaarder worden gebruikt. Afhankelijk van waar vloertegels worden gebruikt, moeten ze mogelijk loopvlakbestendig, antislip of vorstbestendig zijn. Op sommige plaatsen kunnen deze tegels ook gepolijst, gepolijst of geglazuurd worden. Hier worden ze optisch meer gebruikt.

Bijzonder resistente vloertegels zijn altijd nodig waar veel omheen draait. Op hoeken waar meubilair vaak heen en weer wordt geduwd, zijn tegels met dezelfde kenmerken echter ook vereist. Als het gaat om paden die vaak toegankelijk zijn met natte schoenen, is het noodzakelijk dat er ook aandacht is voor stroefheid. Vloertegels worden ook vaak buiten gelegd, op het balkon, op het terras, op trappen of paden. Natuursteentegels of veelhoekige tegels, die in veel verschillende tinten verkrijgbaar zijn, kunnen hier ook heel mooi zijn.


Een ongecompliceerde oplossing voor elke verdieping

Een plavuizen vloer biedt maximaal comfort en hygiëne. Onder de tegels zorgt de vloerverwarming voor warme voeten. Boven de vloertegels en terrastegels kan de vloer perfect schoon worden gehouden met water en een vloerreiniger. Op een geschikt oppervlak is het plaatsen van de terraspanelen eenvoudig. Betegelde vloeren zijn overal te vinden in de private en openbare ruimtes. Ze zijn zeer resistent, slijtvast en bieden een aangenaam zicht voor een lange tijd.

vloertegels in verschillende optieken

Geglazuurde tegels voor de vloer zijn onverwoestbaar. Door het harde glazuur op het oppervlak zijn ze slijtvast. Effen kleuren of met gemarmerde tegels zijn de perfecte partner voor elke vloer. Vooral in de sanitaire ruimte of in de keuken vullen ze de individuele inrichtingsstijl onopvallend aan.

Niet-geglazuurde vloertegels voor veel veiligheid

Tegels zonder glazuur hebben een antislip oppervlak en zijn bestand tegen betreding. Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in openbare gebieden met veel verkeer. Ongecompliceerde kleuren zijn bijzonder goed bestand tegen vuil en vertonen niet elk stofje. Dus de vloer met ongeglazuurde tegels geeft altijd een strakke uitstraling.

Maak indruk met vloertegels

Houten vloeren van hoge kwaliteit zijn erg duur. Tegels in houtlook kunnen veel geld besparen. Je ziet er op een houten vloer bedrieglijk hetzelfde uit. Als het formaat van de tegel overeenkomt met een laminaat- of parketplank, kunnen hout en tegels na installatie niet meer worden onderscheiden. Bedrieglijk echt, de kleur en de korrel van verschillende houtsoorten worden nagebootst door de tegels. Een ander voordeel van tegels met houteffect op parketvloeren is hun ongevoeligheid voor krassen en vocht.

Hoogglans vloertegels

Tegels met een glanzende uitstraling zijn elegant en smaakvol. Ze vertegenwoordigen genade en gratie. Het oppervlak, dat in meerdere stappen tot een hoge glans is gepolijst, reflecteert licht en speciale lichteffecten. www.mosafil.com biedt alle vloertegels compatibele led-verlichting. Aldus kunnen individuele effecten worden geïntensiveerd.

terrastegels voor gebruik buitenshuis

Mosafil porselein Steengoed Terrasplaten met een gepolijst oppervlak kunnen worden gebruikt voor het decoreren van buitenruimtes op terrassen, in de tuin of in de garage. De gedempte terraspanelen zijn zeer goed bestand tegen alle belastingen. Alle gepolijste tegels worden beschermd tegen vorst door een speciale behandeling. Betegelde tuinpaden en terrassen zijn gemakkelijk schoon te houden.