Vloertegels Beton Optic


Vloertegels Galilea Onverglaasd R10B

Vloertegels Galilea Onverglaasd R10B

19,20 €  per pakket*

Vloertegels Beton Optiek Oregon

Vloertegels Beton Optiek Oregon

25,30 €  per pakket*

Vloertegels Oregon Antraciet 60x60cm

Vloertegels Oregon Antraciet 60x60cm

27,40 €  per pakket*

Vloertegels Oregon Antraciet 30x60cm

Vloertegels Oregon Antraciet 30x60cm

25,30 €  per pakket*

Plint Oregon Antraciet 8x60cm

Plint Oregon Antraciet 8x60cm

4,60 €  per pakket*

Mozaïektegel Oregon Antraciet Hexagon

Mozaïektegel Oregon Antraciet Hexagon

11,60 €  per pakket*

Mozaïektegel Oregon Antraciet Vierkant

Mozaïektegel Oregon Antraciet Vierkant

11,60 €  per pakket*

Vloertegels Oregon Grijs Bruin 60x60cm

Vloertegels Oregon Grijs Bruin 60x60cm

27,40 €  per pakket*

Vloertegels Oregon Grijs Bruin 30x60cm

Vloertegels Oregon Grijs Bruin 30x60cm

25,30 €  per pakket*

Plint Oregon Grijs Bruin 8x60cm

Plint Oregon Grijs Bruin 8x60cm

4,60 €  per pakket*

Vloertegels Oregon Grijs 60x60cm

Vloertegels Oregon Grijs 60x60cm

27,40 €  per pakket*


Vloertegels in betonlook combineren elegant met rustiek

Tegels in betonlook bieden een tijdloos totaalbeeld in uw kamers. Dankzij hun gladde oppervlak houden ze het interieur tegen en worden ze nog steeds afgerond. Lichte veranderingen in de nuances, zoals gebruikelijk voor beton, bieden extravagantie en zijn bij nader inzien een hoogtepunt op zich. De ruime keuze aan kleuren in ons assortiment geeft u ook keuzevrijheid en u krijgt die vloertegels in betonlook, die integreren in uw meubelconcept

Betontegelige vloertegels voor elke kamer

Tegels in betonlook bieden door hun hoogwaardige oppervlaktetoepassing op allerlei gebieden. U kunt uw woonkamer verfraaien met grijze vloertegels, waardoor een tijdloos en modern ontwerp ontstaat. Dit kan worden onderstreept met futuristische meubels. Tegelijkertijd kan de rustieke kant van de vloertegels in betonlook worden afgerond met klassiek meubilair, zoals leren stoelen. In die zin krijg je altijd betonnen tegels met een esthetische mix van verschillende stijlen. Deze compenseren de keuze van de rest van het interieurontwerp en vormen een uniek totaalbeeld.
Betontegelige vloertegels zijn ook een goede keuze in het sanitaire gedeelte of in de keuken. Bij het renoveren van uw badkamer, zijn onze tegels perfect voor een aangename sfeer. Voor bijzonder exclusieve smaken, vloertegels in betonnen look in zilver voor het ontwerp van de badkamer. Deze combinatie resulteert in een elegante uitstraling, die de moderne tijdgeest belichaamt. Dit is natuurlijk niet alleen voor thuisgebruik. De badkamer of het toilet voor uw gasten in restaurants en hotels krijgt een speciale uitstraling door esthetische vloertegels in betonlook. Voor dit doel worden die producten gekenmerkt door de slipweerstand R10. Dit maakt het gebruik van tegels in betonlook mogelijk in openbare sanitaire ruimtes. Met dit aspect zijn de exclusieve tegels ook geschikt voor de salon, de woonkamer en Co. wanneer kinderen bij u wonen. Omdat het wegglijden wordt belemmerd, gaan vloertegels met een betonlook uit op de wildste games. Als u voor dergelijke tegels kiest, vindt u ook een geschikte toepassing in de keuken. Hier is een tijdloos ontwerp, dat wordt onderstreept door subtiele kleuren en fijne details, meer en meer op de voorgrond. Dit is precies wat vloertegels in betonlook bieden, met een grote verscheidenheid aan nuances uit het assortiment die harmoniëren met alle soorten keukenmodellen.

Betonlook vloertegels zorgen altijd voor exclusiviteit

Als u hebt gekozen voor tegels in betonlook, bent u nog steeds een breed scala klaar. Omdat de tegels in verschillende kleuren worden weergegeven, zoals grijs, zilver of bruin, om aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Daarnaast bieden de verschillende maten ook verschillende arrangement-opties. Zo krijg je een volledig individuele tegelafbeelding, die alle kamers verfijnt en een vleugje extravagantie geeft. De porseleinen steengoedtegels bieden een glad oppervlak. Door de variabele mogelijkheden van het leggen van vloertegels in betonlook ontstaan ​​echter verschillende mogelijkheden. Bovendien garandeert de diversiteit van verschillende afmetingen dat de tegels zich aanpassen aan elke ruimtegrootte. Terwijl tegels in roestbruin in feite een highlight en contrast in kleur bieden, harmoniëren vloertegels in betonnen look in antraciet perfect met de rest van het woonconcept. U kunt ook naar uw interieur verwijzen wanneer u de juiste kleur kiest. Vloertegels in betonlook verschijnen ook in een aangenaam platina, dat in combinatie met klassiek of zelfs antiek meubilair een exclusief karakter krijgt. Integendeel, de tegels in betonlook bieden altijd ruimte voor ideeën om te combineren en zijn daarom tegelijkertijd allround en highlight. De hoogste graad van exclusiviteit biedt hier mozaïektegels. Deze tegels in betonlook kunnen de bouwsteen zijn voor de luxe woonruimte of de industrieel beïnvloedde keuken. Heldere nuances, zoals ivoor en beige, onderstrepen de mooie details van de tegels en maken het hele product af. Dus, vloertegels in beton kijken in elke variant voor een exclusief uiterlijk en verfijnen uw interieur.