Vloertegels Hexagon zeshoekige tegels


Voor meer extravagantie in de woonkamer: vloertegels als zeshoek

Bij het kiezen van de juiste tegel voor het ontwerp van uw leefruimte, zijn vloertegels in hexagon, dwz zeshoekige tegels, geschikt voor een extravagante uitstraling. Met hoge eisen aan de exclusiviteit bieden ze dus extravagantie en dragen ze bij aan het bijzondere beeld van uw vloeren. Vloertegels in de zeshoek vormen esthetische mozaïeken en onderscheiden zich van de klassieke tegels op het plein. Nog meer exclusiviteit wordt bereikt door een verscheidenheid aan patronen en kleuren, die worden aangeboden in ons brede assortiment. De tegels in hexagonaal formaat zorgen voor even monotone ontwerpen voor een speciale look, omdat ze een uniek totaalbeeld vormen in hun opstelling. In die zin zijn ze geschikt voor mensen met de hoogste eisen aan de exclusiviteit en extravagantie van hun vloerontwerp.

Hexagonale tegels voor alle smaken

Vloertegels in de zeshoek zijn geschikt voor verschillende stijlen in het interieurontwerp. Ze zijn de juiste keuze als u tegels zoekt voor uw moderne huis. Voor producten in hexagon-formaat wordt een avantgarde grond gemaakt, zelfs voor artikelen met een effen kleur. Dit is mogelijk door het patroon dat ontstaat bij het leggen van de vloertegels in de zeshoek. Ze blijven trouw aan uw smaak van tijdloze elegantie en futuristische stijl en krijgen monochrome tegels. Tegelijkertijd creëren ze een blikvanger en vergroten ze de ruimte. In combinatie met subtiele nuances, zoals grijs, zwart of beige, resulteert dit in een esthetisch uiterlijk. In dezelfde mate krijgen extravagante smaken met een hang naar de avant-garde waar voor hun geld. Patroon vloertegels in zeshoek vormen een ware kunstwerk op uw vloeren. U kunt hier verschillende ontwerpconcepten volgen. Mediterrane, klassieke, barokke, fraai gevormde hexagonale tegels harmoniëren met verschillende decoratiestijlen om uw vloeren tot een blikvanger te maken.

Ons assortiment heeft ook producten die voor iedereen geschikt zijn vanwege hun diversiteit. Eenvoudige vloertegels in hexagon met patroonstructuren zorgen voor esthetiek en stijl in uw gebouwen. Het biedt je een tijdloze look, die zelfs na lange tijd niet heeft gediend. De tegels harmoniseren met moderne interieurs in neutrale kleuren, maar ook met indrukwekkende meubels met bloeit, ornament en Co. Deze vloertegels in de Hexagon dus dienen als een allrounder op dit gebied en laat alle harten sneller kloppen. Bovendien zorgen tegels met subtiele patronen voor een aantrekkelijke combinatie met behang en wandtegels. Ze steken uit de kamer en houden tegelijkertijd in het algemene beeld tegen.

Vloertegels in zeshoek voor badkamer, terras en Co.

Tegels in hexagon formaat zorgen voor een blikvanger in elk gebied. Als u uw badkamer in design en esthetiek wilt verpakken, bieden de producten in deze categorie hulp. Omdat de hoge kwaliteit van onze vloertegels in de zeshoek ook geschikt is in natte ruimtes en hier de smaak symboliseert. Als u een voorliefde hebt voor extravagantie en graag uw terras wilt ontwerpen in de stijl van een Andalusische villa, zijn brede vloertegels in de zeshoek met patroon geschikt. Hier kunnen ze perfect worden gecombineerd met versierde hekken en een elegant interieur. Maar zelfs in het interieur zijn tegels in hexagon-formaat populair. Ze geven een speciale flair in de woonkamer en zorgen voor uniciteit in de vestibule. De kwaliteit van onze vloertegels in Hexagon zal u zelfs na jaren tevreden stellen en maakt een eenvoudige installatie mogelijk. Bovendien kunnen de producten ook in vloerverwarming worden gelegd en zo de hoogste mate van individualiteit mogelijk maken.