Vloertegels lappato van Mosafil

Vloertegels Sacramento Lappato

Vloertegels Sacramento Lappato

25,30 €  per pakket*


Polijst een gedeeltelijk gepolijst oppervlak

Graniet of marmer zijn harde stenen die kunnen worden gepolijst. Voor dit doel wordt het aardewerk van porselein slechts enkele millimeters geschuurd. Vloertegels, die overeenkomstig worden gemalen, vertonen geen slijpsporen meer. Deze sporen zijn niet zichtbaar als het licht valt. Verschillen in glans zijn afhankelijk van de tegel van de tegel. De biotiet is verantwoordelijk voor het graniet. Een echte polish die natuurlijk zout bevat, vormt calciumoxalaat en reflecteert in licht. Het tekort aan gedeeltelijk gepolijste oppervlakken ligt in de slipweerstand. Voor vloertegels die gepolijst zijn, moet een voorgeschreven waarde worden aangehouden. Dit wordt apart uitgegeven om ervoor te zorgen dat de vloertegels voldoen aan de richtlijnen en gepolijst kunnen worden. Vooral bij commerciële vloertegels moet erop worden gelet dat slipweerstand aanwezig is. De verzekeringsmaatschappij kan de betaling inhouden als de waarde van gepolijste vloertegels lager is. Het duidelijke voordeel van gepolijste vloertegels is de netheid. Door het polijsten van de vloertegels sluiten de biotieten en ontstaat een glad en glanzend oppervlak.

Vloertegels gepolijst en gelaserd stenen gereedschap

Lasergesneden natuursteen kan ook vóór de installatie aan de stroefheid voldoen. De vloertegels kunnen na installatie ook worden gelaserd. Een draagbaar apparaat kan niet de overhand hebben op de markt. De waarden voor de slipweerstand worden bereikt door het oppervlak te sluiten. De gepolijste vloertegels verliezen de kwaliteit en glans van de lasers niet. Een gecontroleerde reiniging zorgt voor het behoud van de slipweerstand van de vloertegels. Lasering voorkomt in de eerste plaats vlekken op de vloertegels. Het polijsten van gepolijste vloertegels mag niet worden onderschat. Het vermindert echter de schoonmaakkosten van gepolijste commerciële vloertegels in vergelijking met mat geschuurde vloertegels. De glans van grote vloertegels kan verschillen. Deze zeldzame opvallendheid is te vinden in vloerplaten die te groot zijn. De plaat komt overeen met een afzonderlijke laserbehandeling, die het porselein in de constructie onderscheidt.

De slipweerstand van gepolijste vloertegels

Op een vloeroppervlak wordt 200 ml per vierkante meter van een speciale olie geleegd. Het ondervlak is gemonteerd in een frame, dat instelbaar is in een hellingshoek. Een getrainde examinator gaat naar de vloertegels. De hoek wordt aangepast en zodra de onderzoeker wegglijdt, is de slipweerstand niet langer aanwezig. R 9 heeft een graad van 6 ° tot 9 °. R 10 heeft 10 ° tot 19 °. Een slipweerstand van R 11 geeft een hoek van 19 ° tot 27 ° aan. Over een hoek van 27 ° tot 35 ° R wordt 12 toegekend. Een extreem hoge slipweerstand is verzekerd onder een hoek van> 35 °. De gepolijste vloertegels voldoen aan de eisen. R 9 is voor het algemene gebied. Dit is bijvoorbeeld een kantoor voor commerciële ruimtes. R 10 is voor het openbare toilet. R 11 zijn geschikt voor kinderopvang. R 12 is te vinden in openbare keukens. Moeten de vloertegels worden gepolijst type R 13 voor een slachthuis. Deze norm is bindend voor veiligheid en verzekering.