Vloertegels Marmerlook


Vloertegels Moneta Mat

Vloertegels Moneta Mat

34,50 €  per pakket*

Vloertegels Moneta Mat 60x60cm

Vloertegels Moneta Mat 60x60cm

35,50 €  per pakket*

Vloertegels Moneta Mat 60x120cm

Vloertegels Moneta Mat 60x120cm

39,60 €  per pakket*

Vloertegels Kayhude Gemarmerd 20x20cm

Vloertegels Kayhude Gemarmerd 20x20cm

19,20 €  per pakket*

Vloertegels Toronto Marmerlook Glanzend

Vloertegels Toronto Marmerlook Glanzend

35,50 €  per pakket*


De vloertegels in marmerlook brengen een heel speciale flair in huis, deze tegels overtuigen met robuustheid, antislipoppervlak en onderhoudsvriendelijkheid. De tegels in marmerlook kunnen in veel kamers worden gebruikt, zoals in de badkamer; in de keuken, in de woonkamer of in de gang. Afhankelijk van uw persoonlijke stijl van leven, kunnen donkere, lichte, matte of glanzende vloertegels worden gebruikt. Als gevolg hiervan lijken de vloertegels in marmer op echte allrounders, omdat ze elke stijl perfect in scène zetten

Tegels in marmerlook - tegelijkertijd natuurlijk en nobel

Het tijdloze marmer van natuursteenmateriaal heeft zich niet alleen in de oudheid bewezen, zelfs in de huidige marmerachtige tegels worden ze op verschillende manieren gebruikt. Vooral vloertegels in marmerlook zijn extreem populair en zorgen voor een heel speciale uitstraling. Het marmer verschijnt als kleine draaikolken of draaikolken, die er uit zien als gegroeid, omdat deze het marmer vormen. Geen marmering is zoals de andere, het natuurlijke en nobele patroon kan nu ook door technologie en ontwerpers worden gecreëerd. Marmeren tegelvloertegels uit steengoed zijn echte alternatieven voor natuurlijk marmer. Hun structurering maakt de marmeren tegels authentieker.

Praktische eigenschappen van vloertegels met marmeren look

Het antislipeffect is vooral belangrijk bij vloertegels met marmeren look. Als de antislipvoorschriften worden nageleefd, kunnen ongelukken en verwondingen worden voorkomen. Geïmpregneerde tegels in marmeroptiek zorgen ervoor dat hier vloeistof druppelt, de vloeistof snel kan worden verwijderd en de waterabsorptie in vergelijking met andere vloerbedekkingen zeer laag is. De duurzame vloerbedekking op basis van keramische grondstoffen maakt de vloertegels in marmer een ecologische, compatibele en recyclebare vloerbedekking. De stevige steengoedtegels verdragen een optimaal gebruik en het komt zeer zelden voor oppervlakkige krassen.

Interieurontwerp met tegels met marmeren look

Marmer uitziende tegels worden niet alleen gebruikt als vloerbedekking in hun eigen vier muren, ze kunnen ook als keramische bedekkingen op de muur worden aangebracht. Tegels in marmeroptiek zorgen voor pure afwisseling, er zijn tegels voor elke smaak in de handel. Vloertegels in marmerlook worden aangeboden door verschillende bedrijven, het charisma en de kleur zijn bijzonder uitgesproken in alle vloertegels. De opvallende en stijlvolle tegels in marmerlook hebben een speciale uitstraling. Dankzij speciale formaten en legpatronen kan het uiterlijk van de vloertegels in marmerlook bijzonder worden verbeterd. Puristische of rechtlijnige legpatronen optimaliseren het effect van de stenen vloeren perfect. Het unieke en tijdloze karakter van marmeren tegels of marmeren platen kan zowel het interieur als de buitenkant mooier maken. Porseleinen steengoed marmeren tegels kunnen ook buiten worden gebruikt, omdat ze meestal vorstbestendig zijn. Marmeren-look vloertegels zijn geglazuurd of ongeglazuurd, en geglazuurde vloertegels krijgen tijdens het bakken hoge-temperatuur gesloten oppervlakken. Daarom zijn deze tegels heel gemakkelijk schoon te maken. Ongeglazuurde marmeren tegels daarentegen zijn zeer vuilwerend, antislip en bestand tegen krassen dankzij hun afdichtend effect.