Vloertegels Metaal Optiek


Vloertegels met metalen look - uniek ruimtelijk effect

Metalen vloertegels geven een kamer een moderne, verfijnde uitstraling. Kleuren zoals koper, roest, antraciet, zwart, tegels met zilveren of gouden glans zorgen voor een huiselijke, warme sfeer in uw huis. Uitermate geschikt voor de prachtige ontwerpen van grote tegelformaten, waarbij een mozaïek van tegels in metaaloptiek visueel zeer aantrekkelijk is. Overtuig uzelf van de veelzijdige, mooie ontwerpen van de decoratieve metallic glinsterende tegels

Metalen look met vloertegels - speciale attractie van Lapato-techniek


Natuurlijk wilt u geen koud metaal met krasgevoelige oppervlakken voor uw kamerverdieping. De vloertegels in metaallook zijn gemaakt van hoogwaardig porselein met een metallic effect. In tegenstelling tot het echte metaal zijn de metalen tegels aangenaam om op te lopen en ook geschikt voor vloerverwarming. Ze zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en vertonen na vele jaren gebruik geen tekenen van slijtage. Voor de oppervlakken worden speciale methoden gebruikt om de tegels de metallic uitstraling te geven. Maar voor het speciale effect is de Lapato-techniek verantwoordelijk. Hier wordt een heel speciaal polijstproces gebruikt, waarbij tegels slechts tienden van een millimeter worden gepolijst. Dit creëert de unieke, troebele kleureffecten op de oppervlakken en de mat tot glanzende glans van de tegels in metaallook. Alleen dit proces biedt de prachtige lichtreflecties en de levendige sfeer van een vloer in metaallook. De rectificatie geeft de tegels de prachtige schuurcontour aan de bovenranden.

Metalen optiek - ongeëvenaard ruimtelijk effect


Met onze elegante vloertegels in metaallook bereikt u een zeer individueel en indrukwekkend vloerontwerp. Tapijten moeten spaarzaam op deze nobele vloeren worden gelegd. Hoe groter de vloertegels in metaallook, hoe indrukwekkender het imago van de hele kamer. Uiteraard passen deze prachtige tegels perfect bij moderne interieurstijlen, minimalistisch interieurontwerp of industriële stijl. Maar zelfs rustieke houten meubels kunnen geweldig zijn met de tegels in metaallook combineren. U kunt gemakkelijk kleurencombinaties implementeren die alleen met metaal kunnen worden bereikt als u de vloertegels in metaallook gebruikt. Je kunt ook grote tegels versieren in lichtgrijs, zwart of koper. Zeer mooie offsetpatronen kunnen ook worden bereikt met rechthoekige tegels in Längst- en dwarslegging. Geef kleinere ruimtes meer ruimte met zilvergrijze of witmetalen vloertegels. Creëer een comfortabel klimaat in grote kamers met kleuren zoals bruin of koper. Zeer moderne accenten kunnen worden ingesteld met tegels in metaallook met een dambordpatroon.

Mozaïektegels in metaallook


Het aanbrengen van tegels in metaallook als mozaïek opent geweldige ontwerpmogelijkheden. In een grote ruimte kunt u tegels in grote maten decoreren met een eetstokje of een vierkant mozaïek. Zo kan bijvoorbeeld het zitgedeelte of de eethoek met vloertegels in metaallook als mozaïek in één kleur worden gelegd. U kunt ook een groot ruimtelijk effect bereiken door mozaïektegels langs de snijlijnen op de muurvloer te leggen. Opvallend is dat grote vloertegels in metaallook kunnen worden gecombineerd met een mozaïek op de muur. Kleinere kamers zoals een badkamer of de gang kunnen volledig worden ontworpen met mozaïekvloertegels in metaallook.

Metalen vloertegels - veelzijdig gebruik


Metalen vloertegels zijn elegant in zowel woonruimten als bedrijfskantoren. Geef het woord in de ontvangstruimte van het bedrijf met metallic-effect tegels een speciaal karakter. Met de moderne flair geven de vloertegels in metaallook de ruimte zowel een ruimtelijk, feitelijk uiterlijk als een aantrekkelijke sfeer dankzij de prachtige kleuren. Vooral in economisch ingerichte bedrijfskamers zijn tegels in metaaloptiek geschikt voor vloeren met een speciaal charisma. Deze tegels zijn zeer elegant, zelfs in grote afzetgebieden. Biedt u lampen aan? De prachtige lichteffecten verhogen de aantrekkingskracht van de producten. In de moderne eetkamer, woonkamer, de gang, in het kantoor aan huis, vloertegels in metaallook zorgen voor een heldere maar toch huiselijke uitstraling. Ontdek de vele verschillende formaten, de decoratieve tinten van onze veelzijdige vloertegels in metaallook.