Vloertegels onverglaasd

Vloertegels Holiday Onverglaasd R10B

Vloertegels Holiday Onverglaasd R10B

29,40 €  per pakket*

Plint Holiday Onverglaasd R10B Grijs

Plint Holiday Onverglaasd R10B Grijs

9,00 €  per pakket*

Plint Holiday Onverglaasd R10B Bruin

Plint Holiday Onverglaasd R10B Bruin

9,00 €  per pakket*

Plint Sierra Metaaloptiek Rust

Plint Sierra Metaaloptiek Rust

8,00 €  per pakket*


In deze categorie vindt u ons uitgebreide assortiment ongeglazuurde vloertegels in verschillende designs,

kleuren en maten. De ongeglazuurde vloertegels zijn te danken aan hun porcellanato-aardewerkoppervlak van hoge kwaliteit en daarom zeer robuust, zeker voet en antislip. Mosafil's vloertegels, ongeglazuurd, kunnen op verschillende plaatsen worden gebruikt. Vaak worden de vloertegels gelegd in gebieden zoals keuken, woonkamer, badkamer, open haard, eetkamer, balkon en terras.
Dankzij de verschillende en met non-slip oppervlakken onze ongeglazuurde vloertegels kan ook buiten bijvoorbeeld worden gebruikt voor ruimtes zoals lobby's, sanitair, zwembad, sauna en wellness-gebieden. Bovendien worden ongeglazuurde vloertegels ook gebruikt in commerciële ruimtes, zoals op de luchthaven, het treinstation, het magazijn, het ziekenhuis, kleedkamers, restaurants, kerken, enz.

Vraag ons naar verschillende slijtageklassen. We adviseren u graag! Overigens: vloertegels zijn nu ook verkrijgbaar met bijpassende LED-tegelverlichting.

Mosafil tegels

Tegels als alternatieve vloerbedekking

In woon- en eetruimtes worden parket of tapijten vaak gebruikt als vloerbekleding . De klassieke houten vloer is nog steeds beschikbaar in veel woon- en slaapgedeeltes. Mosafil-vloertegels bieden een andere manier om ze opnieuw te ontwerpen of te verbouwen. In tegenstelling tot hout zijn ze duurzamer en robuuster. Evenzo gaat zuivering en waardebehoud gemakkelijker met de hand weg. Mosafil heeft in haar uitgebreide assortiment vloertegels sommigen in het aanbod die visueel nauwelijks van hout of parket verschillen. Verschillende tinten en houtnerf zijn beschikbaar.

Klassieke vloeren

In de keuken en badkamer zijn vloertegels moeilijk voorstelbaar. Mosafil heeft iets voor elke smaak. Deze vloerbedekkingen zijn licht gepolijst om te voorkomen dat ze glijden op vochtige of natte oppervlakken. Bovendien, dankzij de kwaliteit van het materiaal en de afwerking van de vloertegels, kan vloerverwarming eenvoudig worden geïntegreerd. Deze Mosafil vloertegels zijn vorstbestendig en kunnen buiten worden gelegd zonder aarzeling.

Vloerbedekking voor balkon en terras

Porselein steengoed tegels in de gebruikelijke 60 x 60 cm natuurlijk zijn ook verkrijgbaar bij Mosafil, deze in een breed scala aan kleuren. Maar echte blikvangers zijn de vloertegels in een enorme selectie kleuren, vormen en design. Alle vanzelfsprekende antislip en weersbestendig. Het hart van elke natuurliefhebber klopt hoger bij het zien van de natuurstenen tegels van Mosafil, of veelhoekige tegels of natuurstenen tegels hun tuinpad mooier maken. De mozaïeken van mozaïeken van porselein zijn ook universeel toepasbaar. Alleen hoogwaardige materialen zoals travertijn, leisteen, kwartsiet, onyx of graniet worden gebruikt om deze vloertegels te maken.

Vloeren met iets anders

Mosafil biedt ook de juiste verlichting voor de vloertegels. Een speciale sfeer creëert verlichting voor deze vloerbedekkingen . Dit kan afzonderlijk worden gebouwd tijdens het leggen met. Er zijn vijf kleuren om uit te kiezen. Dus een bad, woonkamer of feestkelder kan worden baadt in een sfeervol licht. In overeenstemming met de stemming of het tijdstip van de dag is deze LED-tegelverlichting dimbaar.