Vloertegels Steen Optic


Vloertegels Kokomo Mat 60x120cm Beige

Vloertegels Kokomo Mat 60x120cm Beige

37,50 €  per pakket*

Vloertegels Kokomo Mat

Vloertegels Kokomo Mat

34,50 €  per pakket*

Vloertegels Kokomo Mat 60x60cm Beige

Vloertegels Kokomo Mat 60x60cm Beige

34,50 €  per pakket*

Vloertegels Kokomo Mat 60x120cm Grijs

Vloertegels Kokomo Mat 60x120cm Grijs

37,50 €  per pakket*

Vloertegels Kokomo Mat 60x60cm Grijs

Vloertegels Kokomo Mat 60x60cm Grijs

34,50 €  per pakket*

Vloertegels Leverkusen 7,1x24cm Bandjes

Vloertegels Leverkusen 7,1x24cm Bandjes

25,30 €  per pakket*

Mozaïek Tegels Tornado R10/B Beige

Mozaïek Tegels Tornado R10/B Beige

9,00 €  per pakket*


Tijdloos element voor elke woonstijl: vloertegels in steenlook


Tijdloos element voor elke woonstijl: vloertegels in steenlook Steenachtige vloertegels zijn een populaire keuze voor het ontwerpen van moderne woonruimtes. Door hun nobele uiterlijk, upgraden ze kamers en bieden ze ook een praktische metro. Op deze manier presenteert ons assortiment een veelheid aan diverse variaties en ontwerpen van de felbegeerde tegels. Ze passen zich aan aan verschillende woonconcepten en geven elke kamer een speciaal tintje. Door de keuze van de kleuren en de verschillende structuren in ons brede assortiment, krijgt u toegang krijgt in de wereld van tegels in steen kijkje nemen en producten voor esthetische grond met extravagantie voor een speciale ambiance. Het hoogtepunt hier is de elegantie die ze uitstralen, waardoor ze ook een warme sfeer kunnen creëren door de juiste kleur te kiezen. In deze zin kan het geselecteerde product in steenlook zelfs worden gecombineerd met het interieur en profiteert u van een uniek gecoördineerd woongedeelte.

Moderne vloertegels in steenlook voor elk gebied

Met vloertegels in steenlook vindt u in elk gebied en voor elke locatie een mooie variant. Omdat de talrijke structuren en kleuren van de tegels harmoniëren met de meest verschillende stijlen. Of het nu rustiek is met baksteenlook, elegant met een vlakke oppervlaktestructuur of esthetische natuursteen - ons assortiment biedt de juiste keuze voor elke smaak. Maar niet alleen elke stijl komt op eigen kosten. De tegels worden ook gebruikt in verschillende kamers en delen van het huis. De klassieker zijn de vloertegels in steenlook in voorkamer, hal en gang. Hier vormen ze een stijlvolle entree. Maar ook in de badkamer biedt de stenen look een blikvanger. Het kan worden gecombineerd met de sanitaire voorzieningen en biedt zijn eigen hoogtepunt. Bewezen zijn grijze vloertegels in steenlook in combinatie met klassieke witte wastafel en Co.

Voor een speciale flair

hebben de modieuze tegels in steenlook ook de overhand gehad in de wintertuin. Vooral in combinatie met glas en natuur komt de speciale structuur tot zijn recht. Uiteindelijk speelt de inventaris geen grote rol; de tegels in steenlook verbeteren de ruimte al als een op zichzelf staande functie. Ze overtuigen dus met avantgarde optica en exclusieve ontwerpen. U beslist welk gevoel in uw pand moet worden overgebracht. Mediterrane flair, barok kasteel, adellijke stadsvilla, industriële rustiek - met vloertegels in steenlook blijft elke mogelijkheid open.

Het summum van esthetiek en moderniteit:

vloertegels in steenlook Vloertegels in steenlook zijn altijd al gebruikt in het ontwerp van ruimtes. Toch belichamen ze vandaag een moderne levensstijl met elegante accenten. Dit geldt vooral voor tegels in donkere kleuren en vloeiende structuren. Naast de futuristische look, kunnen vloertegels in steenlook ook tijdloze elegantie bieden. Omdat ze ongeacht instelling en co zich altijd afstemmen op hun omgeving. Bovendien zien vloertegels in steen eruit als een praktisch element in de woonkamer. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en bieden ook een robuust oppervlak.