Keramische Randen

In deze categorie vindt u keramische randen met verschillende ornamenten. De keramische randen zijn geschikt voor alle woonruimtes, interieurs commerciële ruimtes, sanitaire voorzieningen.

Stel geschulpte accenten

Met de juiste combinatie van tegels en een Border speciale accenten kunnen worden ingesteld. De rand kan dus in kleur worden geïntegreerd of een contrast vormen met de rest van de tegels. Deze speciale accenten, die kunnen worden ingesteld, maken de kamer uniek. Bij het selecteren van de kleuren en vormen van de randen moet er echter op worden gelet dat ze passen in het algemene beeld en concept van de ruimte - ook op de lange termijn. Ten slotte is het niet mogelijk om snel een grens te wijzigen. Juist om deze en vooral op de lange termijn is goed advies hier bijna onvermijdelijk. Vooral voor mensen die twijfelen over hun kleurkeuzes, is advies nog belangrijker.

Een grens biedt verschillende manieren

Met behulp van een Border kan niet alleen accenten zijn gericht, maar ook speciale effecten bereikt zijn. In de badkamer kan bijvoorbeeld de spiegel met een rand worden benadrukt. Evenzo kan de ruimte er ook door worden gedeeld. By the way, de Border met verschillende soorten tegels en kleuren te mengen, zijn er talloze variaties van het ontwerp die beschikbaar zijn.

Diverse grenzen hier in Winkel

Om meer ontwerpmogelijkheden te krijgen, vindt u hier verschillende randen in de winkel. U kunt kiezen tussen glazen tegel grens, glas grenzen, roestvrij staal aluminium randen, porselein tegel grenzen, marmer grenzen en keramische grenzen hier. Omdat deze materialen kunnen worden gecombineerd met verschillende tegelafmetingen en kleuren, kunt u als klant ontelbare mogelijkheden voor uw eigen ruimte vinden. Met voldoende fantasie kun je je voorstellen hoe en waar je de grenzen wilt bepalen, zodat ze het beste effect krijgen. De rand moet immers accenten plaatsen, maar past nog steeds in de algehele afbeelding van de ruimte.

De randen instellen

Voordat u verder gaat met de tegelwerk, moet stevig precies waar en hoe grenzen te stellen te zien. Als dit duidelijk is, kun je beginnen met het betegelen. Randen worden niet anders verwerkt dan tegels. Dit betekent voor de tegelzetter dat speciaal voorbereidend werk niet vereist is. Als de grenzen echter een bepaald patroon moeten vormen of bevatten, moet er zorgvuldiger op worden gelet. Immers, het totaalbeeld moet op de lange termijn harmonieus en aangenaam zijn voor de eigenaar.

Back to Top