Wandtegels Metro voor een tijdloze ambiance

Geglazuurde en geverfde wandtegelserie Metro

Creëer een tijdloze ambiance met klassieke Metro-wandtegels:

Dit en nog veel meer is mogelijk met de kleine, rechthoekige tegels, die worden gekenmerkt door hun unieke visuele uiterlijk.

Mooi maken en sfeer creëren:

Metro wandtegels maken het mogelijk
Als het gaat om hoogwaardig, decoratief ontwerp van gebouwen, spelen Metro-tegels of wandtegels een uiterst belangrijke rol. Zoals de ervaring keer op keer laat zien, kun je hier niet uitstappen zonder de stijlvolle Metro-wandtegels. Metrotegels zijn niet alleen extreem hoge kwaliteit en stabiel, maar deze speciale tegelvariant is ook te vinden met indrukwekkende facetranden. Iedereen die besluit om tegels te gebruiken in zijn eigen vier muren kan niet zonder Metro-wandtegels, dat is eerlijk gezegd, gewoon niet. Omdat het alleen met prachtige metrotwelttegels blijvend lukt, thuis of in commercieel gebruikte panden door klasse en exclusiviteit om te "stralen".
 

Metro-tegels van een heel speciale soort: wandtegels aan topvoorwaarden

Het is nog niet zo lang geleden, toen de Metro-tegels - en daarmee ook de wandtegels die tegenwoordig zo populair zijn - hun weg vonden over de "grote vijver" naar Europa en nu ook in dit land een bijna constante groeiende populariteit genieten. Wat zou de wijde wereld van leven zijn zonder de stijlvol ontworpen Metro-wandtegels? Deze speciale tegels van het bedrijf Metro zijn tegels of wandtegels die vrij klein en rechthoekig zijn in hun conceptie. Metromuurtegels kunnen van verschillende groottes zijn. De meest voorkomende afmetingen van deze tegels zijn 7,5 x 15 cm of 10 x 20 cm. Daarnaast hebben Metro wandtegels met de afmetingen 10 x 30 cm of 10 x 40 cm in de goed gesorteerde (online) retailers te hebben.
   

Tegels gewenst? Metro wandtegels zijn exclusieve blikvanger

Ongeacht of witte of crèmekleurige Metro-tegels gewenst zijn of dat men kiest voor mediterrane kleuren in de Metro-wandtegels: de creativiteit op het gebied van metro-muurtegels is vrijwel onbeperkt. Met Metro-wandtegels kunnen verschillende decoratiedromen worden gerealiseerd, waarbij de veeleisende klant van Metro-tegels er vanuit kan gaan dat deze tegels ook na vele jaren veel plezier zullen hebben. Bovendien staan ​​Metro-tegels of wandtegels bekend om hun hoge duurzaamheid. Is het, gezien al deze voordelen, verrassend dat Metro-wandtegels een bijna constant toenemende respons genieten?
 

Adembenemend mooi: Metro muurtegels

Het bijzondere van Metro-tegels is dat ze een trendy blikvanger worden in de badkamer, in de gastenbadkamer, in de keuken, maar ook in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Iedereen die ooit voor Metro-tegels heeft gekozen, zal zeker aangenaam verrast zijn gezien de hoge kwaliteit. Dankzij hun speciale aard zijn Metro-tegels ook heel gemakkelijk en gemakkelijk te installeren.
 

Wandtegels die inspireren

Zowel in een futuristische ambiance als in kamers in landhuisstijl: Metro-wandtegels passen altijd, terwijl ze perfect in het totaalconcept kunnen worden geïntegreerd. Gedeeltelijk gelegd, deze unieke wandtegels worden ook gekenmerkt door het feit dat ze onopvallende gebieden een decoratief hoogtepunt kunnen maken. Wandtegels zijn niet alleen functioneel waardevol, maar ook qua design. Traditionele patronen en decor kunnen net zo goed worden gemaakt met Metro-tegels als gebieden die eerder in een historische stijl "glanzen".

  Tegels zoals deze ... Dus decoratieve en eenvoudig te leggen Metro-tegels zijn, het is belangrijk om de aandacht op de zorgkenmerken te vestigen. In feite kunnen Metro-tegels echter ook "scoren" tegen deze achtergrond. Mogelijke vervuilingen of kalkaanslag enz., Die zich na verloop van tijd op de tegels kunnen zetten, kunnen eenvoudig met een vochtige doek worden verwijderd. In feite vormen Metro-tegels of wandtegels daarom een ​​uitstekend alternatief voor andere tegelvarianten: de beste: Metro-wandtegels zijn ook overtuigend in de prijs!

In deze categorie presenteren we u een van de meest stijlvolle en elegante wandtegels van onze tijd, de Metro Wall Tile.

Het heeft zijn oorsprong in de toen nieuw gebouwde Metro van Parijs aan het begin van de 20e eeuw en heeft zich tot op de dag van vandaag gevestigd als een zeer veelzijdige wandtegel voor bouwers en architecten. Onder Metro-tegels zijn kleine rechthoekige muurtegels, die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en kleuren.